Év elején Jáger Gyulával megszűnt, majd Palcsó Tamással újraindult a Dolly Plussz zenekar, amit Dolly alapított Kékesi Zoltán halála után. Együtt nagyon sikeresek és ugyanazt az életérzést hozzák vissza, amit annak idején a legendás Hungária és a Dolly Roll-korszakok jelentettek. A 32 éves énekes 14 évvel ezelőtt a Megasztárban tűnt fel, akkor ismerte meg az egész ország. Most őt kérdeztük arról, hogy milyen az egyik legnagyobb magyar énekesnővel együtt dolgozni.


Nem szeretünk pletykálkodni

Csupán pár hónapja dolgozunk együtt, ennyi idő alatt még nem is alakulhatott ki köztünk nagyon bensőséges kapcsolat, de a próbákon azért szoktunk beszélgetni, és ha valakivel történt valami különleges dolog vagy éppen nincs jó passzban, azt megosztjuk egymással, de ha munka van, akkor mindketten csak arra koncentrálunk. - mesélte Tamás. Dolly is olyan magának való típus, mint én. Egyikünk sem fecsegi ki a magánéletét és nem szeretünk pletykálkodni. Sikerült jó kapcsolatot kialakítani egymással, mindig jó hangulatban telik a közös munka és nekünk csak ez számít.

Kedves, de határozott, iránymutató ember

Nincsenek előítéleteim. Korábban sem a külseje, vagy éppen a bulvárcikkek alapján volt elképzelésem róla, hanem a zenéje alapján alakítottam ki róla egy képet. Bíztam benne, hogy hamar egymásra találnak az elképzeléseink és ez be is igazolódott. Ő egy sokoldalú énekesnő - kedves, de ugyanakkor határozott. Az biztos, hogy nem tűrné a linkséget, és ha megbeszélünk valamit, annak úgy kell lennie. Nem volt még köztünk nézeteltérés, konfliktus. Próbákon nagyon segítőkész, iránymutató ember. Rengeteg jó ötlete van és meg is tudja valósítani őket. Jó a humora és azt gondolom, hogy ehhez a stílushoz a vagányság elengedhetetlen.

Fiatalos felfogású elképesztő energiával

Dolly nagyon fiatalos felfogású, így sok témában megtaláljuk a közös hangot és elképesztő energiával bírja az egy -másfélórás bulikat, ami még nekem is olykor fárasztó. Ő végig táncolja, ugrálja, és hatalmas erő jön ki a torkából. Olyan stílusa van, amit soha nem erőltet, soha nem kényszeres, lételeme a színpad. Korábban más volt mindkettőnk rajongótábora. Nagyon jól esik, hogy látok olyan ismerős arcokat, akik az én koncertjeimre jártak és most együtt

kiskegyedbulizunk.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!