A méregtelenítő fürdő olyasmi, amit időről időre mindenkinek alkalmaznia kellene. A legjobb ha magnéziumsóval, más néven keserűsóval vagy Epsom sóval, amely segít eltávolítani a szennyező anyagokat a szervezetünkből, ugyanakkor bőséges különféle egészségügyi előnyökkel jár, és jó esgészséget biztosít, ha rendszeresen használjuk.

Ma egy továbbfejlesztett fürdőkombinációt fogunk bemutatni: Epsom só integrálva himalája sóval! Amikor ez a kettő keveredik, segíthet bennünket bizonyos egészségügyi problémák leküzdésében. Nem okoznak mellékhatásokat, nem rendkívül költségesek és igen hatékonyak így együtt.

Epsom só

Az Epsom-só egy vízben oldódó ásványi vegyület, amely magas szulfát- és magnéziumszinttel rendelkezik. Úgy néz ki, mint a sókristály. De vigyázz a keserűsó megvásárlásakor, mivel mezőgazdasági vagy élelmiszer minőségű is lehet.
Bőrünk a legnagyobb méregtelenítő szervünk. A keserűsófürdőben a szulfát és az ásványi anyagok össze vannak építve, és a bőrön keresztül megszabadítanak minden mérgező anyagtól. A bőrön keresztül és növeli a test szulfát- és magnéziumszintjét. Számtalan tanulmány bizonyította, hogy a magnéziumszint megnövekedett az Epsom sófürdő után. Ráadásul nem okoz mellékhatásokat!

Himalájasó

A himalájasó a világ egyik legtisztább sója. Sok ásványi anyagot juttat a testbe, amelyek nélkülözhetetlenek számunkra. Ha beleülsz az ilyen keserűsó-himalájasó fürdőbe, úgy érzed, mintha pozitív energia venne körül. A bőrön át az összes ásványi anyag és só felszívódik, és azonnal felszívja a szervezet őket.

A sós fürdő egészségügyi előnyei

 • Fokozza a véráramot
 • Felgyorsítja a duzzanat, a kis vágások, zúzódások, megrándult vagy szakadt izmok és szalagok gyógyulását
 • Csökkenti a savasságot és segíti a test pH-szintjének egyensúlyát
 • Csökkenti a menstruáció előtti tüneteket (puffadás, migrén, görcsök).
 • A bőrön keresztül eltávolítja a mérgező anyagokat.
 • segíthet olyan bőrbetegségek kezelésében, mint a kiütések, ekcéma, pszoriázis, pattanás és száraz bőr.
 • Javítja a légutakat.
 • Nyugtatja a napégést és a rovarcsípéseket.
 • Megszünteti az ízületi problémákat és az izomgörcsöket.
 • Elősegíti a jobb alvást, lazítja az izmokat és minimalizálja a feszültséget.
 • Tisztítja és táplálja a testet fontos ásványi anyagokkal.

Hogyan kell használni ezt a szuper méregtelenítő sófürdőt?

Dr. David Jockers szerint a só mennyiségét az egyén súlya alapján kell meghatározni. Íme néhány mennyiség, amelyet egy standard méretű kádhoz kell adni. 25-30 liter vizet kell alkalmazni.

Epsom-só mérések:

 • 40 kg alatti gyermekek: 1/2 csésze.
 • 45-60 kg közötti emberek: 1 csésze.
 • Egyének 60-80 kg között: 1 1/2 csésze.
 • 80-100 kg közötti emberek: 2 csésze.

Először szokjunk hozzű a keserűsós fürdőhöz, csak később vegyítsük ezt a himalájasóval. Ne használjuk fel ezt a sót égési sérülések, nyílt sérülések, szív- és érrendszeri problémák esetén, vagy terhesség idején. Ha hosszú ideig szedsz bizonyos gyógyszereket, előbb beszélj orvosoddal, mielőtt elkezdenéd az ilyen méregtelenítést.
Először mosd ki a kádat. Ezután töltsd tele körülbelül 37oC-os meleg vízzel. Ez elegendő mindkét típusú só feloldásához. Ügyelj arra, hogy a víz ne legyen túl forró, különösen magas vérnyomás esetén!

Ne adj hozzá olajakat vagy szappant. A sófürdő használata után ne mosakodj! Csak törölközz meg.
Mielőtt beülsz a kádba, csak könnyű és egészséges ételeket fogyassz. Ez megakadályozza, hogy leessen a vércukrod vagy a gyomrod rendetlenkedjen.

Hidratálnod is kell. A kezelés elõtt és a fürdés után sok vizet kell fogyasztani. Fogyassz egy üveg vizet, miközben fürdesz! Elő lehet venni valamilyen zenét, hogy jobban lazítson.

Ügyelj arra, hogy legalább 40 percig a vízben marad. A testnek elegendő ideje lesz arra, hogy hatékonyan felszívja az ásványokat a sókból.
Kicsit szédülhetsz. Először engedjed le a vizet, majd ezt követően fokozatosan szállj ki a kádból.
Előfordulhat, hogy a kádban a víz valóban tejszerű színű lesz, amikor befejezed a fürdést. Az egészségedtől függ. Ez azért történik, mert a mérgező anyagok távoznak a testből.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!