Minden csillagjegy lehet pofátlanul gazdag, elég, ha betartja a következő szabályokat, mert mindenkit egy valami akadályoz a pénzszerzésben csillagjegye szerint. Lássuk csak!

Kos

Csak egy kicsit lassíts, és hallgass másokra. Nagy vezér és felfedező vagy, de sok pénztől elesel azért, mert mindig a magad feje után mész, és soha sem hallgastz azokra, akik valamit már megtanultak. Jó néhány buktától megkímélnéd magad, ha néha lassítanál, és figyelnél.

Bika

Szereted a pénzt, de amikor biztonságban érzed magad, hajlamos vagy ellustulni, és belesüppedni a jóba, és csak akkor kapsz észbe, ha fogyóban vannak a tartalékok. A jövőre is figyelj, ne csak a jelen élvezetiben dagonyázz, és akkor mindig lesz pénzed.

Ikrek

Zseni vagy, bármikor talpadra esel, de a kitartásod legendásan pocsék, hamar megunsz mindent, mert az hiszed, már tökéletesen csinálod. Ha néha elmélyülnél valami üzletben, vagy munkában, már milliárdos lennél, mert olyan okos vagy. Tarts ki, Ikrek!

Rák

Nagyon nagy hatással vagy a környezetedre, el tudsz uralni mindenkit otthon és a melóban is. De nem mindig veszed észre, hogy rossz lóra tettél, és lassan váltasz. Ha néha hátralépnél, lemondanál az érzelmi biztonságról, több pénzed lenne.

Oroszlán

Általában van pénzed, mert vasakaratod van, és szerencsés is vagy. Csak sajnos megesik, hogy túlköltekezel. Mindenből a legjobbat akarod, és a párodnak is megadod, és ilyenkor kiürül a kassza. Fogd vissza a költekezést, mindig tegyél el valamennyit, és nem lesz gondod.

Szűz

Vagy nagyon gazdag vagy, vagy nagyon nem, attól függ, miben törekszel a tökéletességre. Próbálj meg az anyagiakra figyelni. Te olyan okos vagy, hogy megtalálod a módját, hogyan szerezd meg és tartsd meg a vagyont, csak ne aprózd az energiádat más dolgokra.

Mérleg

Imádod a pénzt, az élményeket, a szép ruhákat, csak megteremteni a rá valót, azt nem annyira. Kicsit lusta vagy. Vagy szerezz egy vagyonos partnert (ebben nagyon jó vagy, főleg, ha nőnek születtél), vagy dolgozz kicsit többet, az élet nem cak pihenés és szórakozás.

Skorpió

Te a más pénzének nagyszerű kezelője vagy. Ha örökölsz, remek, de ha nem, vigyázz, kivel állsz össze, vagy hol dolgozol, mert hajlamos vagy végletekig ragaszkodni olyan helyzethez, ami végül nem előnyös számodra. És legendásan érzed, mi a megfelelő számodra, de ha mégis tévedsz, nagy bajba kerülhetsz.

Nyilas

Te a szerencse csillagjegye vagy. Erre építed az egész életed. Mindig lesz valahogy. Ez sokáig működik is, de mindenkinek elfogy egyszer a szerencséje. Ragadd meg a jó helyzeteket, amikor megtalálnak, ne gondold, hogy mindig a talpadra esel, mint fiatal korodban.

Bak

Te nem adod fel, tudsz is bánni a pénzzel, viszont hajlamos vagy mindig mások alatt szolgálni. Lehet, hogy vezérigazgató vagy, de a rendszerekre szükséged van. Tanuld el a Kostól, hogy nem mindig a járt utat kell járni, és állj a magad lábára, akkor nemcsak sok pénzed lesz, és pozíciód, hanem rengeteg pénzed és függetlenséged is.

Vízöntő

Az egyik legokosabb csillagjegy vagy, látod a jövőt, és az újat. De hajlamos vagy a türelmetlenségre és a felszínességre, mert mindig a kíváncsiság hajt. Mindig lesz pénzed, de rengeteg csak akkor, ha fókuszálsz, és nem vagy felszínes.

Halak

Nem szereted az élet realitásait, az álomvilágodban élsz, és az érzelmeid vezetnek. A munkát sem nagyon szereted. Ha kicsit jobban figyelnél a praktikus dolgokra, rengeteg pénzed lenne, mert látnoki képességeid hozzásegítenének.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!