Vannak hízásra hajlamos csillagjegyek, mások viszont tudják tartani a súlyukat, nos kik ezek a szerencsések?

  1. Ikrek. Az örökmozgó jegyet a Merkúr uralja, ez a bolygó örökké fiatalon, kíváncsiságban tartja védenceit. Minden helyzetből megmutatja a kutat, és mindig mozgásban tartja az Ikreket. Nagyon ritka a sportolni nem szerető, lusta Ikrek. És ha mégis néha elhízik, meg tudja emberelni magát, és lefogy,
  2. Szűz. Szintén Merkúri jegy. Mivel a föld az eleme, nagyon szoros kapcsolatban van a saját testével. Vigyáz rá, óvja, egészségesen él, és önuralma is van. Étkezése helyes és fegyelmezett. A Szűzek még idős koran is karcsúak és kifinomultak.
  3. Bak. A Bak a Szaturnusz miatt a legfegyelmezettebb jegy. Soha nem engedi, hogy teste az ellenségévé váljon, és hajlamos az önsanyargatásra is, ezért simán megvonja magától az ételt, ha kicsit hízásnak indul. De általában a Bakok egész életükben inasak és szikárak.

És a többiek? A Kos elhízhat, ha unatkozik, és nincs verseny az életében. A Bika lételeme az evés, bár kevésbé látszik rajta a rengeteg kaja, mint más jegyeken, ha ennyit ennének, de végül általában nem képes tartani a súlyát. A Rák érzelmi evő és csokimániás. Az Oroszlán, ha nem kap elég figyelmet, evésbe menekülhet. A Mérleg általában szép és karcsú, de ha felborul az élete, meghízhat. A Skorpió vagy nagyon kövér vagy nagyon sovány, képes ezt váltogatni. A Nyilas rendszerint sovány, ám van, hogy a Jupiter, ami mindent felnagyít, éppen a kilókat növeli meg. A Vízöntő mindent megkóstol, gyakran elhízik ettől. A Halak képtelen az önfegyelemre, és hajlamos a függőségre, ha az az evés, semmi sem menti meg az elhízástól.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!