A szakértők szerint ez jár a férjem fiatal barátnőjének a fejében.

Bűntudata van

Igen, akár hiszed, akár nem, a szeretők többsége bűntudattal küzd, hiszen pontosan tudja, hogy a pasija nős. Annyira, hogy néha a szomorúság és a depresszió sem kerüli el. Ez különösen akkor igaz, ha a férfinak gyerekei is vannak. Ahányszor megcsalásról hall, vagy filmen látja mindezt, összerezzen. És ez a bűntudat még a viszony megszűnte után is elkíséri. Ha pedig egy ideig nem tudott a feleségről, azért érzi rosszul magát, mert neki is hazudtak.Nem így képzelte


Persze nem kérdés, hogy ő döntött úgy, hogy belemegy a viszonyba - de egy lány sem azt tervezi, hogy majd második nő lesz. Nem is beszélve arról, hogy sok szerető maga is családos, és a saját családját szintén kockára teszi az affér miatt.

Egyes szeretői viszonyok úgy kezdődnek, hogy mindkét fél csak egy éjszakára tervez, mégis belebonyolódnak. Más esetekben a férfi azt adja be a szeretőjének, hogy válófélben van - a szerelem pedig sok mindent elfogadhatóvá tesz, ami korábban nem volt az.

Féltékeny

Az esetek többségében tud a feleségről. Ez pedig féltékennyé teszi, hiszen pontosan tudja, hogy a pasi egy másik nőhöz megy haza, és egy másik életet él, aminek ő soha nem lesz a része. Azt sem lehet könnyű elviselni, hogy a férfi másik élete a nyilvánosság előtt zajlik, a feleséggel nem kell titkolózni, miközben őt nem vállalhatja fel a világ előtt. Pedig minden nő azt szeretné, hogy büszkén léphessen ki a szerelmével a világ elé.

Nem a megfelelő férfiba lett szerelmes

Sajnos a szerelem és a vágy tényleg vak. Az a nő, aki figyelmen kívül hagyja az árulkodó jeleket, előbb-utóbb rájöhet, hogy nem a megfelelő férfit választotta. És vannak, akik még a felismerés után is benne maradnak a kapcsolatban, részben önigazolásként, és persze azért, mert szerelmesek.

Lehet, hogy azt hiszi, van jövője a kapcsolatnak

A férfi valószínűleg ezerszer megígérte neki, hogy elhagyja a feleségét. Lehet, hogy úgy tudja, hogy ez a házasság már nem működik, sőt, akár már a válás is elindult. Épp ezért maga is mentegeti a férfit, és kifogásokat keres, pedig mélyen valószínűleg érzi, hogy ha a szerelme el akarná hagyni a feleségét, akkor tényleg megtenné.

Szeretőnek lenni nem romantikus dolog: lehet, hogy az affér úgy kezdődik, mint egy szerelmes film, de utána sokszor csak a sivár titkolózás és a depresszió marad. A szerető pedig még azzal is megküzd, hogy mindenki őt tartja felelősnek - pedig az esetek többségében nem ő tart két vasat a tűzben. Hanem a férfi.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!