A Ripost készített interjút Andy Vajnával, aki a házasságáról is beszélt.


Pár hónapja még úgy tűnt, hogy nincsen minden rendben Andy Vajna házasságával, ám a filmügyi kormánybiztos csak mosolyog a pletykákon - írja a Ripost.

Vajna Timi már jó ideje Los Angelesben él és tanul, Andy Vajna pedig továbbra is Magyarországon tartózkodik, és azt mondja, a távolság ellenére is kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek feleségével. A riporter kérdésére Vajna megerősítette, hogy a mindennapokban is nagyon hiányoznak egymásnak, ugynakkor ahhoz, hogy Timi megkapja az állapolgárságot, egy évben hat hónapot kint kell töltenie Amerikában.

"Próbáljuk jól beosztani az egymással töltött időt, ami nem könnyű, de minden megoldható, csak akarni kell. Ha nincs mellettem, akkor is minden nap beszélünk, és mindig pontosan tudjuk, mi történik a másikkal. Részesei vagyunk egymás mindennapjainak és ez a lényeg" - mondta Andy Vajna a lapnak, aki hozzátette azt is, hogy kapcsolatuk legfontosabb pillére a szeretet és a bizalom, ami megismerkedésük óta töretlen.

Andy Vaja és Timi a hét második felében Cannes-ba utazik a filmfesztiválra, ahol négy napot töltenek majd együtt, és persze a barátaikkal.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!