A közkedvelt díva meg­hök­kentő tör­té­ne­tet me­sélt.


Szaunába zárta édesanyja Keresztes Ildikót.A meghökkentő módszerre azért volt szükség, mert az akkor tizenéves énekesnő tornászként nem hízhatott. Éva néni pedig ezt látta a leggyorsabb és leghatékonyabb eljárásnak.

Régi történet, de ha kellene, most is ugyanúgy megcsinálnám, mint akkor.

"Más ember talán nem ehhez a módszerhez folyamodott volna, de én alkalmaztam ezt, és bezártam oda, persze kintről őriztem és mosolyogtam rá. Ezt verseny előtt meg kellett csinálni, hogy a mérlegelésnél ne legyen probléma. A ritmikus gimnasztikához a megfelelő állóképesség mellett a súlyát is tartania kellett, hogy ne hízzon el, és ezért muszáj volt néha meghúzni a határt, mert nagyon szerette a pociját. Mikor kiengedtem, fellélegezhetett, de enni nem kapott" - mondta el a mama a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorában, majd az énekesnő vette át a szót.

"Ugye a verseny előtt gyorsan le kellett fogyni. Akkoriban nem volt olyan a városban, hogy szauna. Egy helyen volt csak, a nagy sportcsarnokban, de külön városi engedély kellett, hogy oda a válogatott focistákon kívül bemehessen földi halandó. Azt, hogy milyen egy szauna, nem tudtam."

Bementem és sokkot kaptam, hogy mi lehet ez, de anyu vitt, mert muszáj volt. Közben kiüvöltöttem neki: Te nem is vagy anya! Te meg akarsz ölni

- mesélte a vicces esetet Ildikó.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!