Nehéz napok


Minden órát bizonytalanságában tölt Pártos Csilla, valóban egy nyugodt perce sincs, hiszen bármikor becsöngethet hozzá a végrehajtó és a rendőrség. Megszületett másodfokon is a jogerős ítélet, amely szerint már el kellett volna hagynia azt a házat, amelyben húsz éve lakik, és időközben volt anyósa, Pécsi Ildikó nevére került.

A jógaoktató korábban azt nyilatkozta, hogy érzelmileg is kötődik a házhoz, hiszen ide hozta haza kisfiát, amikor megszületett és itt lakik húsz éve, minden emlék ide köti őt. Csak akkor fogja elhagyni az ingatlant, ha fizikailag is kényszerítik erre. Most ez bármikor bekövetezhet, hiszen Pécsi Ildikó ügyvédjével többször is felszólította, hogy hagyja el a házat, de ez a mai napig nem történt meg. Csilla az utolsó pillanatokig küzdött igazáért ügyvédjével együtt és nemrég még egy jogi szakember is segíti őt, aki az új párja.

Megkerestük most is a jógaoktatót, aki nem csoda, ha zaklatottnak tűnt és azt mondta, most nem kívánt nyilatkozni, nagyon sűrűn telnek a napjai, de igaz a hír, ezt tették vele, hogy végrehajtót küldtek rá, így bármikor jöhet a rendőrség, de ő még egyelőre a házban lakik.

blikkruzs


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!