Berki Krisztiánról többször kiderült, nem mindig mond igazat. Volt rá példa, hogy csak a show vagy promóció miatt kamuzott, de előfordult, hogy komolyabb hazugságon érték. Íme, egy csokornyi ezekbôl!

Átverte a szurkolókat


Krisztián maga ismerte el, hogy éveken át hazudott azért, hogy sikereket érjen el a Ferencváros labdarúgócsapatának klubigazgatójaként.

- Huszonhárom éves koromtól végighazudtam az életemet, egészen harmincig. Mondok egy példát. Amikor pontosan tudod, hogy csak ötvenmilliós Fradid van, és egy szurkolói ankéton áll kétezer ember, te pedig azt mondod, márpedig megnyerjük, és mi leszünk a bajnokok, miközben már abban a pillanatban tudod, hogy gazdaságilag olyan csapatod van, amivel csak a tizedik helyre tudnál odaérni. De akkor is ezt kell mondanod - vallotta be nemrég egy videóban a celeb.

Aranyos ajándék

Emlékezetes momentum volt az Édes életben, amikor az ország ügyeletes izomkolosszusa betért Klapka Györgyhöz, hogy 27 millió forintért vegyen a kislánya ke­resztelőjére egy huszonhárom kilós aranytömböt. Ez persze a hatóságoknak is feltűnt. Amikor a NAV kérdőre vonta, kiderült, hogy csak egy aranyszínűre festett hungarocellről volt szó…

Átejtett útitársak

Amikor az Ázsia Expresszben szerepelt Ambrus Attila oldalán, a verseny utolsó szakaszában felajánlotta Megyeri Csilláéknak, Kulcsár Edináéknak és Cseke Katinkáéknak, hogy ha előnyhöz juttatják a játékban, visszakapják majd a hetek során összegyűjtött, milliós amulettjeik ellenértékét. Berki ezek után meg is nyerte a versenyt, de az ígéretéből semmit nem váltott be. Sőt azt is mondta, hogy a TV2-től azóta sem kapta meg a tízmilliós nyereményét. Ezt a csatorna határozottan cáfolta.

Valótlan vádak

Amikor a minap kitört a nagy Baukó-Berki háború, Krisztián azt állította Éváról, azért nem hagyta szóhoz jutni élő adásban, mert Éva ittas volt. Kollégájának több se kellett, azonnal elment a legközelebbi rendelőbe, hogy bebizonyítsa, színjózan volt munka közben. A teszt eredménye kimutatta, Berki ismét valótlant állított. Az ügy bíróságon folytatódik.

Belvárosi ámokfutás

Mély nyomott hagyott mindenkiben az az Instagramjára feltöltött videó, amelyet a Belvárosban motorozó celeb kamerája rögzített. A felvételből kiderült, alig tíz perc alatt negyvennégy szabálysértést követett el. Ezt Dobrocsi Endre közlekedésbiztonsági szakember is megerôsítette. Mikor ezzel kapcsolatban kérdeztük Berkit, nem félti-e a jogosítványát, letagadta, hogy ő vezetett, majd gyorsan törölte a Facebookról az árulkodó bejegyzést. Szoknyapecér Az utolsó és egyben legaljasabb hazugságát éveken át láthattuk a tévé képernyőjén. Berki hosszú ideig szerepelt az Édes élet című műsorban, gyakran tetszelegve a romantikus lovag és a tisztes családapa szerepében. Többször szerelmet vallott gyermeke édesanyjának, és megígérte neki, feleségül veszi. Mint kiderült, közben másnál is kereste a boldogságot akkor is, amikor Pamela már az esküvőjüket szervezte.

bors


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!