Hajdú Pétert az elmérgesedő szakmai konfliktusok miatt meneszthették - írja a Bors.

Mint megírtuk, Hajdú Péter másfél év után távozik az ATV-től. Az ATV közleménye szerint közös megegyezéssel, békében válik el a csatorna és a műsorvezető. Hajdú Facebook-oldalán tudatta egy posztban, hogy már jelezte a vezérigazgatónak, hogy szeptembertől nem folytatják tovább az Esti Frizbi című műsort, azaz elválnak útjai az ATV-től, de sok sikert kívánt nekik a továbbiakra nézve.

A Bors azonban arról számolt be, hogy Hajdú és a Heti Napló munkatársai, illetve a csatorna vezetése között annyira elmérgesedett a helyzet, hogy már nem akarnak tovább együtt dolgozni a műsorvezetővel. A lap szerint ennek egyik oka, hogy Hajdú többször is késve utalt a stábnak, a másik ok, hogy szakmai és emberi konfliktusok mérgesítették el a helyzetet.

(Ez is érdekelheti: itt olvashatja el az ATV közleményét Hajdú Péter távozásáról)

- Sokszor a benzinköltségen is megy a veszekedés. Gyakorlatilag az egész műsort végigkísérte ez a fajta bizonytalanság, az utóbbi hónapokban azonban az eddiginél is súlyosabbá vált a helyzet, ezért a közelmúltban a csatorna már átvett egy riportert a produkciótól - árulta el a Borsnak az egyik munkatárs.

Azt is megtudták, hogy bár Sváby Andrást korábban baráti kapcsolat fűzte Hajdú Péterhez, ő is egyike a bosszús kollégáknak: még a szerződését sem tudta aláírni a showman cégével, emellett viszonyukat a szakmai viták teljesen megmérgezték. Sváby belső ügyként tekint a problémára, így nem nyilatkozott a témában, de nem cáfolta, hogy az utóbbi időben nagyon megromlott a kapcsolata Hajdúval. A Bors megkereste az ATV vezérigazgatóját is az ügyben:

- Szakmai és emberi okokból nem hosszabbítjuk meg Hajdú cégének a szerződéseit, amelyek a szezon végén lejárnak. Az erről szóló hivatalos iratot már postáztuk a címére - mondta Németh Szilárd a lapnak.

blikk


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!