Elképesztő hangnemben osztotta ki mindenki előtt Aurelio ex-és jelenlegi barátnője Nádai Anikót.

Anikó és Aurelio még egy forgatáson jöttek össze ami eléggé meglepett mindenkit. Kapcsolatuk viszont csak pár hónapot élt meg, nemrég pedig Aurelio visszament az előző barátnőjéhez Rékához. A fiatal lány durva dolgokkal vádolja a műsorvezetőt.

- Az hogy "N.A. után is van élet"? Miért, ki ő? Csak jókor volt jó helyeken…. Egyáltalán nem veszem őt emberszámba amióta sunyi, patkány módján a … műsorában. Amiért mellesleg úgy könyörgött bent, hogy lehessen!

És csak szólok, hogy én bár elköltöztem Aureliotól 2017. októberében, hogy ő gondolja át és értékelje az együtt eltöltött éveinket és becsülje meg, becsüljön meg!

- De a nő már 1-2 nap után a lakásában tespedt, úgy hogy tudta hogy én vagyok! És itt bár mindkettőjük hibás, mégis én azt gondolom, hogy egy 28 éves, gyerekes anyukának lehetne más értékrendje, mint például az, hogy egy pasival a parkolóban ő jól mulasson, miközben a gyereket a telefonnal lefoglalva a kocsiban hátul váratja! Tehát itt ilyen, hogy Aurelio hagyott el engem N.A. kedvéért k.rva nagy baromság, talán mondhatom úgy is, hogy el sem hagyott… Itt ennek az N.A.-nak előbb kellett volna gondolkoznia mit is csinál, mert ennek ő még az életben megfogja inni a levét!

- Meg, hogy ő itt a nagy "világraszóló szerelme" miatt azt gondolja majd, hogy ő most megváltja a világot? Ezek után kérdem én, hogy lehet valakinek pofája ahoz,hogy a több mint 2 éves kapcsolatunk után ő majd a kis "1-2 hónapjával".. megmondja Aurelionak hogy a rólunk szóló cikkeket és képeket tüntesse el? Meg vesz neki egy ugyan olyan, ugyan akkora plüss majmot mint amit tőlem kapott, hogy a tőle kapott majom legyen ott és nem az enyém?

- Mellesleg a majmodat és az otthagyott ruháid darabokra vágva beletettem egy zsákba, az otthagyott dolgaiddal együtt…A futár házhoz vitte már a szeméttelepre, oda való vagy te is!

- És mielőtt ő kikérné magának, hogy én hogy merek neki üzengetni - mert erre is volt példa - egy 2 soros idézettel, amit mellesleg akinek nem inge nem veszi magára…Na ő ott érdekes tudta,hogy valamibe nagyon csúnyán belelépett és érdekes, hogy akkor már gondolt rám?! Akkor már kapcsolt az agya hogy ki az a Dominika? Majd talán egyszer elmondom én is bővebben az én szemszögemből az elmúlt félév történéseit…. És ki tudja, lehet megszánnak még engem is valami műsorral?! És nem véletlenül nem írom le a nevét, mert a negatív reklám is reklám és ahogy én hívom az inkább másokra lenne sértő! - írta Aurelio barátnője.

Ember legyen a talpán aki ki tud igazodni ezen az egészen.

bors

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!