Közel húsz éve köszönti esténként a nézőket Erős Antónia, mégis alig tudni róla valamit. Hallgatott egészen idáig.

Az RTL Klub híradósa féltve őrizte magánéletét, rajongói hiába voltak kíváncsiak mindennapjaira. Antónia azonban most úgy döntött, átengedi az embe­reket a küszöbön, bepillantást enged az életé­be, és még a gyermekeit is megmutatja.

Gyerekeit és magánéletét is megmutatja Antónia © Facebook

- Rengetegen próbálnak velem kommunikálni különböző fórumokon. Általában arról kérdeznek, hogy a munkán kívül mit szeretek csinálni, hogyan tartom karban a testem, és persze állandó kérdéseket kapok a gyermekeimmel kapcsolatban. Rájöttem, nyitottabbá kell válnom, és sokkal egyszerűbb, ha megmutatom. Eddig a levelekre sem fordítottam kellő figyelmet, de változtatni fogok ezen is. Rá kellett jönnöm, hogy az embe­reket érdeklem, ezért kezdtem el használni a közösségi oldalakat. Számomra is meglepő volt, hogy egyik pillanatról a másikra több ezer új követőm lett. Még nem igazán érzem ezt a fajta megnyilvánulást, de tanulgatom - mesélte nevetve a Borsnak Erős Antónia, aki döntése előtt kikérte férje és családja véleményét.

- Az utóbbi években meghúztam egy vonalat. Nem igazán nyilatkoztam, csak akkor szerepeltem, amikor úgy éreztem, fontos mondanivalóm van. A döntés, hogy nyitottabb legyek, a férjemmel közös megállapodás, de persze azért most sem mutatunk meg mindent - mo­solygott Antónia.

És hogy milyen közösségi felhasználónak tartja magát? A műsorvezető egészen eddig csak hébe-hóba lépett fel ezekre az internetes oldalakra.

- Mivel hírfogyasztó ember vagyok, ezért csak pár ismerőst, és néhány divatoldalt nézek meg a Facebookon például, de ezeket sem napi szinten - mesélte.

bors

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!