A párok többségéhez hasonlóan Nicole Ziesemer és férje, Matthew is azt akarta, hogy Nicole terhesség a lehető legtermészetesebb legyen.

Néhány orvosi beavatkozást igénybe vettek, de minimálisra redukálták a kórházi látogatásokat. A házaspár szülésznőt fogadott abban a reményben, hogy gyermekük a saját otthonában üdvözölné a világot. És mivel Nicole nagyon jól érezte magát, még az ultrahangvizsgálatokról is lemondtak.

De a dolgok nem terv szerint alakultak…

Nicole és Matthew gyermekének várhatóan január 30-án kellett volna megszületnie, de a sors bekavart. Nicole kénytelen volt a tervezettnél négy és fél héttel korábban kórházba menni mert december 29-én elfolyt a magzatvize.

A párnak nem volt más választása, gyorsan összecsomagoltak és elindultak a kórházba. Az időzítés nem is lehetett volna rosszabb, iszonyatos hóvihar volt, járhatatlanok voltak az utak, ráadásul Matthew-nak először ki kellett ásnia a kocsijukat a hó fogságából, amivel sok időt veszítettek.

Végre a zudar körülmények és útviszonyok ellenére pénteken sikerült beérniük a kórházba, de a baba nem született meg, szombaton még mindig fájásai voltak. Fel kellett adnia azt az elhatározását, hogy orvosi beavatkozás nélkül szül, de abban kitartott, hogy gyógyszert nem fogad el a fájdalomcsillapításra.

De miután 30 órája vajúdott, férje tudta, hogy valamit tennie kell, nem akarta tovább szenvedni látni a feleségét. Miután elfogadta a gyógyszeres segítséget, 48 órával a magzatvize elfolyása után az orvos világra segítette gyönyörű kislányukat, Blakeleyt.

Röviddel ezután a doktor ismét a hüvely felé fordult, majd a szeme tágra nyílt. A pár alig hitte el a hallottakat: Van itt még egy fejecske!"

Nicole ikreket várt, csak éppen nem tudott róla.

1 órával nővére megszületése után világra jött kisfiuk, Cade is.

Blakeley egészséges volt és jól született, de Cade-nek egy ideig orvosi felügyelet mellett kellett maradnia, hogy biztosítsák a lélegzését, amilyennek lennie kell.

A közelmúltban azonban Matthew megerősítette, hogy már Cade is jól van. Hamarosan haza fog menni a kórházból!

A büszke, de megdöbbent szülők elfogadták, hogy a dolgok nem feltétlenül úgy történtek, ahogy azt előre elképzelték.

"Az első gondolatom a második baba megszületése után -" A francba! Szükségünk van egy második kiságyra, egy második autóülésre, egy második mindenre, "" emlékezik vissza Nicole.

Az alábbiakban megnézheted a család videóját, amikor rájönnek, hogy ikreik vannak:

Reméljük, hogy ez a család most élvezi az együttlétet, még akkor is, ha a dolgok nem pontosan a terv szerint mentek!

harmonikum


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!