Újabb fu­tó­nőt ta­lál­tak hol­tan So­rok­sá­ron

Hát­bor­zon­gató ha­lál­eset tör­tént So­rok­sá­ron: egy szőke, spor­tos fi­a­tal nő holt­tes­tét ugyan­azon a dél-pesti bi­cik­li­úton ta­lál­ták meg, ahol a 2013-ban meg­gyil­kolt K. Krisz­tina te­te­mét is. A két hely­szín kö­zött alig 50 méter a tá­vol­ság… Ren­ge­teg a ha­son­ló­ság és a kü­lö­nös vé­let­len a 2013 szep­tem­ber 25-én meg­gyil­kolt K. Krisz­tina és a most ked­den hol­tan ta­lált B. Ágnes tör­té­nete körül.

Ismét rendőrségi szalag került arra a kerékpárútra, ahol 2013-ban megtalálták a soroksári futónő holttestét. A szőke, 30 éves B. Ágnes tetemére szintén Bolgárdűlőn, a kerékpárúton találtak rá, pár méter különbséggel attól a ponttól, mint ahol a szintén szőke, 36 éves K. Krisztina földi maradványaira bukkantak.

A környéken élők között rögtön kitört a pánik, ahogy meghallották az újabb halálhírt. Azt suttogják: előbújt rejtekéből az akkori gyilkos.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség szerint ugyanakkor most nem gyilkosság történt. Jelenleg szakértők vizsgálják Ágnes holttestét, hogy kiderüljön a halála oka - mondja az apa, aki nem gyilkosságra, hanem egyébre gyanakszik.

A a mostani eset kapcsán felkereste a négy éve meggyilkolt K. Krisztina családját is…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!