Sors­for­dító hét­vége: az áp­ri­lisi csil­lag­ál­lás meg­vál­toz­tatja az éle­ted

Fan­tasz­ti­kus le­he­tő­sé­gek vár­nak rád, ha meg­ra­ga­dod most a le­he­tő­sé­get!

Ez a hétvége fordulópontot hoz, nagy változások köszöntenek be szinte minden csillagjegy életében. A bolygók együttállása kedvez, hogy meglásd, mit is szeretnél igazán, felnyitja a szemed azokra a belső képekre, melyek a valódi érzéseidet és erődet keltik életre. Április 9-től pedig már a gyakorlatba is átültetheted azt a megvilágosodást és ráeszmélést, melyben részed volt.

Nekivághatsz céljaid megvalósításának, itt az ideje a megújulásnak, vágyaid követésének, és a hónap közepe táján, 14-én olyan támogatást kapsz az égiektől, melytől igazán erőre kapsz. Felfedezheted a változás valódi mélységeit, telve leszel hittel, optimizmussal, életigenléssel.

Több nap is kedvez életünk megújításának és megreformálásának, rendkívüli erőt ad ez a hónap: 22-én a tapasztalataidat tudod igazán mozgósítani, 23-án mindent elképesztően tisztán látsz majd, 24-25-én pedig a kommunikáció kerül a középpontba.

A hónap végén még egy újabb nagy lehetőséget kapsz a vágyak megvalósítására, az átalakulásra és a változásra is. Szinte szükséged sem lesz arra, hogy túlságosan gondolkodóba ess: mindent tisztán látsz majd, és szinte ösztönösen érezni fogod, milyen lépéseket kell megtenned a boldogabb jövő érdekében.

ripost


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!