A nőt ala­po­san ki­vizs­gál­ják majd, hogy ki­de­rül­jön, volt-e va­la­mi­lyen lelki prob­lé­mája a tör­tén­tek ide­jén.


A pásztói kisbaba haláláért felelős nőt a Bors információi szerint az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI) viszik, hogy ott mindenre kiterjedő orvosi vizsgálatnak vessék alá.

Bár nehéz a kommunikáció H. Mónikával, az asszony eddigi vallomásaiból már kiderült néhány fontos részlet. Ügyvédje, dr. Pongó Erik a lapnak cáfolta a Pásztón terjedő pletykát, miszerint védence félrelépett, miként azt a szóbeszédet is, hogy a meggyilkolt gyermek az eltitkolt kapcsolatából fogant.

A védő szerint valószínűleg több orvos szakértő is megvizsgálja az asszonyt, bizonyos vizsgálatok arra irányulnak majd, hogy kiderítsék: felmerült-e Mónikánál a szülés utáni depresszió lehetősége.

H. Mónika az új év első napján, a barátnőjénél töltött szilveszteri buli után szülte meg életképes kisfiát. Terhességét mindenki előtt titokban tartotta. A gyermek fejét később Pásztó egy másik negyedében egy kutya találta meg. Az asszonyt többen is látták másnap véres ruhában mászkálni Pásztón, így egyáltalán nem csoda, hogy rá terelődött a gyanú. A gyermek maradványait még most is keresik.
ripost

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!