Hatalmas energialökettel indult el az idei tavasz, amelynek hatását mindannyian érzékelhetjük. Az Univerzum nagy erőkkel támogat minket és előrelépésre számíthatunk mind a kapcsolataink tekintetében, mind személyes fejlődésünkben.

Az Újhold (április 16.) egy ciklus végét és egy új ciklus kezdetét jelentette. A Nap, kapcsolódva a Holddal, pezsdítő energia-kitörést eredményezett.


Ez az időszak tökéletes alapot teremt az új kezdetekhez, az új szintre lépéshez, új projektek elkezdéséhez. Ezzel egyetemben megkérdőjelezhetjük régi szokásainkat, cselekedeteinket és hitrendszerünket. Ha úgy találjuk, hogy már túlnőttünk rajtuk, akkor ideje új vizek felé evezni és hátrahagyni, ami már nem szolgál minket.

Elengedve a régi berögződéseket egy nagyobb súly terhétől szabadulunk meg, általa pedig könnyedebben indulhatunk el az új utunkon. Ezt a Merkúr is nagyban támogatja, amelynek hatása alatt álló területek is felszabadulnak a gátló erő alól. Egyszerűbbnek érezhetjük a kommunikációt, a vizsgákat és a hivatalos ügyek intézését.

Nagyon fontos, hogy a tisztulást először belül kezdjük el. Alaposan vegyük szemügyre, hogy mi zajlik most a bensőnkben.

Nem kell sürgetni semmit, jó munkához idő kell. Vizsgáld meg az érzéseidet, a szükségleteidet, mikre következtetsz belőle? Fogalmazd meg magadban, hogy mit akarsz elérni, hová akarsz haladni, ezután fordulj a világ felé és tedd meg az első lépést.

A belső harmónia lesz az elsőszámú segítőd, amelyet megtalálva és ahhoz minél többször visszatérve olyan lelki stabilitást leszel képes elérni, amit ezután csak nehezen lehet majd megrendíteni. Ennek talaján pedig nagyon hatékonyan tudsz majd fejlődni és problémákat megoldani.

Az igazi önmagaddal való kapcsolódás révén olyan régmúlt sebeket is képes leszel begyógyítani, amelyek eddig visszatartó erőt gyakoroltak rád az élet különböző területein.

Az április, 4. hónap lévén a 4-es szám erejét hordozza magában, amely erőt, stabilitást, produktivitást, pontosságot, fegyelmet és türelmet képvisel.

Üdvözöld ezt az időszakot, használd ki minden lehetőségét és légy hálás mindazért a fejlődésért, amit képes leszel az elkövetkezőkben elérni.

tudasfaja.com


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!