7 NAP, HÉT POHÁR: EGY MÓDSZER, AMIVEL SIKERESEN VEHETED FEL A HARCOT A HASI ZSÍRRAL. A TITOK PEDIG…

A túlsúly problémájával manapság sokan kénytelenek szembenézni. Először is, rendkívül káros az egészségünk szempontjából, továbbá számos megbetegedés előidézője lehet, mint például a diabétesz, vagy a magas vérnyomás. Azok, akik túlsúlyosak, általában testsúlycsökkentő diétákat követnek, esetleg zsírleszívást végeztetnek el magukon, mert abban a hitben vannak, hogy nem létezik más alternatíva.

Pedig mindig van más megoldás és ezen esetben ez a módszer sokkal egyszerűbb annál, mint azt az emberek többsége gondolná. Miért ne próbálnál ki te is egy sokkal eredményesebb és természetesebb módszert? Ha te is szeretnél megszabadulni pár felesleges kilótól, de nem szeretnéd az egészséged kockára tenni a diéta során, akkor számodra most egy nagyszerű hírrel szolgálunk!

Fogyókúrás lé

A Bidista.com szerkesztősége most megosztja annak a lének a receptjét, ami a szó szoros értelmében csodát tesz a szervezettel. Kezdjél minden napot és igyál egy pohárral az alábbi lével és meglátod, többet nem kell aggódnod a hasi tájékon lerakodó zsír miatt. Ezenkívül ez a folyadék kellemes ízű is, az egyik legnagyobb előnye pedig az, hogy a hozzávalók mind megtalálhatók egy átlagos háztartás hűtőszekrényében.

Ha azt szeretnéd elérni, hogy közérzeted kiválóvá váljon, fizikai kondíciód pedig jó legyen, mindenképpen fordíts figyelmet arra, hogy mit is eszel valójában. Mindenképpen figyelj arra, hogy az egyszerre elfogyasztott adagok ne legyenek túl nagyok, amit eszel, az egészséges legyen, fogyassz bőségesen gyümölcsöt, zöldséget és szemes gabonafélékből készült ételeket, ugyanakkor teljesen ki kell hagynod étrendedből az édességeket és a cukrot. És nem utolsósorban, vegyed fel étrendedbe az alábbi zöld levet is, melynek fogyasztásával sok testzsírt égethetsz el.

Hozzávalók:

  • egy uborka
  • 3 darabka ananász
  • egy szárzeller
  • egy evőkanálnyi apróra vágott petrezselyem

Elkészítése:

  • Alaposan mossuk meg az uborkát és az ananászt.
  • Az uborkát vágjuk fel vékony karikákra.
  • Vágjuk fel apróra a petrezselyemzöldjét és a szárzellert.
  • Az összes hozzávalót tegyük bele a turmixgépbe.
  • Alaposan turmixszoljuk össze!

Fogyasztása:

  • Reggelente, étkezés előtt fogyasszunk el egy pohárnyit a fenti léből.
  • Semmi esetre se adjunk hozzá cukrot, illetve mesterséges édesítőszert.
  • Az italt elkészítése után legfeljebb 15 perccel fogyasszuk el, mert különben sok hasznos tulajdonsága elvész.

Ez a nem mindennapi lé igencsak gazdag vitaminokban is. Igyad hét napon keresztül és elfelejtheted a hasi zsírt! A hatékonyságáról nagyon hamar meg fogsz győződni, de emellett sokkal erősebbnek és egészségesebbek is érzed majd magad! Fogyjál te is ezzel a finom itallal!

Mindenképpen ügyelj arra, hogy ez az ital tisztítja a szervezetedet, ezért nem ajánlott hónapokon keresztül fogyasztani. Figyeld tested reakcióját és ha valami rendellenességet tapasztalsz, azonnal hagyjál fel ennek a zöld lének a fogyasztásával! Minden ember szervezete más és ezért másképp is reagál, ezt figyelembe kell venni.

ketkes.com


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!