VAJNA TIMIVEL TALÁLKOZTUNK A HÉTVÉGÉN A MAMUTBAN. AMIT A 11 ÉVES KISLÁNYOMMAL TETT, AZ TELJESEN BEMUTATJA ŐT MINDENKINEK!

Egy igencsak elkeseredett és csalódott édesanya írta ki a facebook-ra a következő sorokat, ami nem tünteti fel túl jó fényben a híres Andy Vajna feleségét és egyben magyar "celebünket"?..

"Sziasztok! Most hétvégén, a fővárosban a Mammut bevásárló központban jártunk a kislányommal, mikor a vásárlás végeztével, már már indulófélben - a főbejáratnál a kis Dorkámmal megpillantottuk Vajna Timit, akit ő és én is ugye "ismerünk" a tévéből. Azt tudni kell, hogy a kislányomnak (persze ez ebben a korban nem meglepő, hisz csak 11 éves) van egy olyan szokása, hogy ha tud és lehetősége adódik rá, akkor minél több hazai "celebbel" csináltat magával egy közös fotót vagy szelfit. Így most ugye Vajna Timea se maradhatott ki a szórásból.. Természetesen egyből elkezdett kérlelni, hogy mennyünk oda hozzá egy fotóra, jó szülő lévén persze engedtem neki és odasétáltunk hozzá.



Nem tudom mi lehetett aznap a levegőben, de Tímea elég Morcos volt flegma és.. igencsak lekezelő..! Így "sajnos" csak addig jutottunk a történetben, hogy miután odamentünk hozzá ő csak annyit tudott mondani felénk, hogy "Bocsi, most nemár, nem látod, hogy mennyire sietek" - és ezután a mondat után már el is viharzott, szó szerint és köszönés nélkül..! Megmondom őszintén, eddig sem tartottam túl sokra, de ez a reakció nem hogy a kislányomat, de még engem is nagyon meglepett. Én nem ezt és nem így vártam volna.. bár ha jobban belegondolok mit is vártam egy ilyen "nőtől?".. mindegy is. Csak elakartam mesélni nektek is. Remélem másnak nagyobb "szerencséje" lesz a hölggyel mint nekünk volt..!

Szóval igazából kedves Vajna Timea, ez nagyon nem volt szép tőled, a lányom csak egy gyors közös fotót szeretett volna veled, erre te meg így viselkedsz…! Köszönjük!

otpercpiheno.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!