Tragikus hír érkezett: meghalt az eltűnt VV Fanni

Drámai hírt kapott az eltűnt VV Fanni családja.

Két hete veszett nyoma az egykori villalakónak. Fanni a lakásából tűnt el november 20-án, a körülmények már akkor nagyon gyanúsak voltak: magukra hagyta kutyáit, sok dolog arra utalt, hogy a lány nem önszántából távozott. A zsaruk egy teljes napig helyszíneltek, információink szerint többek között egy fekete notesztis kerestek, amiben a lány kuncsaftjainak névsora szerepelhetett - Fanni ugyanis bevallottan örömlányként kereste kenyerét.

A lány édesanyjában sokáig élt a remény, hogy Fanninak nem esett nagy baja, és hogy rövidesen hazatér. Talán még akkor is ragaszkodott ehhez, amikor egyre több bizonyíték került elő, amelyek mind arra utaltak: a fiatal nővel valami rossz történhetett. Ilyen volt az is, amikor a rendőrség pár nap után őrizetbe vett egy férfit, egy volt MSZP-s képviselőjelöltet, akit az ügyben személyi szabadság megsértésével gyanúsítottak meg.

Egyelőre nem tudni, hogy ennek a férfinek köze van-e ahhoz a tragikus hírhez, amit Fanni családja ma kapott: úgy tudjuk, szüleit ma behívták a rendőrségre, ahol elmondták nekik, hogy információik szerint a lányuk halott. Testét még nem találták meg, de biztosak benne, hogy már nincs életben.

Fanni édesanyja a Blikk kérdésére megerősítette a hírt, ám annyit kért, hogy mást most ne kérdezzünk tőle, egyelőre képtelen a történtekről beszélni.

A Blikk megkeresésére a BRFK annyit válaszolt, hogy Fannit továbbra is eltűntként keresik.

blikk


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!