Az egyik magyarországi faluban történt az alábbi szörnyű eset.

Egy 3 éves kislányt vittek be szülei múlthét hétfő délután vagyis február 12-én Kaszaperen a gyermekorvosi szakrendelésre. A kislány arcán és testének 60%-án az orvos másod-és harmadfokú égési sérüléseket talált. A szülők elmesélték, hogy a kislányuk szombat este a tűzhelyről magára rántotta a forró vízzel teli fazekat. Elmondásuk szerint a gyermek csak egy kicsit sírt a történtek után, de aztán tovább játszott a testvéreivel, így nem látták fontosnak, hogy azonnal a sürgősségi ügyeletre vigyék.

A gyermekorvos azonnal a helyileg illetékes kórházba küldte a kislányt, ahonnan még aznap Pestre szállították át, mert csak ott tudták megfelelő ellátásban részesíteni. Az orvos elmondta elképzelhetetlen fájdalmakat kellett átélnie a 3 éves kislánynak ilyen fokú égési sérülésénél és kizárt, hogy az eset után úgy játszott tovább, mint ha mi sem történt volna.

A szülőket feljelentették és kiskorú gyermek veszélyeztetése bűntett vádjával eljárást indítottak ellenük.

Azóta mint kiderült nagyon valószínű, hogy nem is a kislány borította magára, hanem az édesanyja a forró vízzel teli fazekat, aki erősen ittas állapotban volt, megbotlott és ekkor történt a szörnyű baleset.

Forrás: www.anepszava.com


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!