Régi német orvosság, amely megtisztítja az artériákat, segít csökkenti a koleszterinszintet és javítja az immunrendszert!

Ma bemutatunk egy régi német receptet, amit már régóta használnak az érelmeszesedés, a magas koleszterinszint, a megfázás, az influenza, a fáradtság és a különböző fertőzések ellen.

A recept tartalmaz fokhagymát, gyömbért, citromot és vizet. Az összes összetevő, könnyen elérhető és megtalálható mindenki otthonában.

Így készítsd el:

Hozzávalók:

  • 2 l. víz
  • 3-4 Cm. gyömbérgyökér
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 citrom

Elkészítés:

Mosd meg a citromot és vágd szeletekre. Keverd össze a fokhagymát és gyömbért egy turmixgép segítségével, majd tedd egy serpenyőbe, és adj hozzá 2 liter vizet, és a felszeletelt citromot. Főzd az összetevőket, miközben kevergeted, amíg forrni nem kezd, majd vedd le a tűzhelyről, és hagyd kihűlni. Miután lehűlt, töltsd a folyadékot egy üvegbe vagy egy üvegedénybe. Tárold a hűtőszekrényben.

Igyál naponta 3-szor egy pohárral étkezések előtt 2 órával. Egy hét elteltével tarts egy hetes szünetet majd ismételd meg a folyamatot. Ha szeretnéd ízesíteni akkor mi a mézet ajánljuk. Az eredmény észrevehető 3 hét után - jóval energikusabbnak fogod érezni magad és javítja az általános egészségi állapotodat is. Ez a jogorvoslat még hasznos lehet abban az esetben, ha veseköved van.

blogmania.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!