Összeomlott a börtönben VV Fanni feltételezett gyilkosa- írja a Blikk.


A volt MSZP-s képviselőjelölt három hónapja van börtönben. Bűnrészességét már bevallotta a férfi, de azt tagadja, hogy ő ölte volna meg a képernyőről ismert nőt.A holttestet eddig nem sikerült megtalálnia a rendőrségnek.

A Blikk információi szerint a gyanúsított férfi nincs jó állapotban,a börtönben egyre inkább magába fordul, nem beszél senkivel, egész nap csak a falat bámulja.

A lap úgy tudja, hogy akkor zuhant magába, amikor a barátnője levélben szakított vele. A férfi volt párjának ismerőse azt mondta a Blikknek, hogy a gyanúsított teljesen összeomlott a rács mögött.

Több évtizedes megfigyelés, hogy a gyilkosok, akik sokáig tagadásban vannak, a negyedik hónap környéken általában megtörnek, és vallani kezdenek. Akkor már elegendően hosszú időt töltenek teljes elzártságban, egyre halványulnak a kinti emlékeik, és erre jön még az előzetes meghosszabbítása, vagyis az, hogy még kilencven napot biztosan bent kell tölteniük.Tettük súlya pedig ekkorra már annyira nyomja őket, hogy szinte megkönnyebbülést éreznek, amikor elmondhatják, mit és hogyan követtek el- mondta a lapnak Bilkei Pál klinikai szakpszichológus.

Ahogyan azt az Origo korábban megírta, VV Fanni tavaly november 20-án este tűnt el. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, aki a biztonsági kamera felvételei alapján az ölében vitte le a mélygarázsba a lány élettelen testét.

Először a Dunában keresték VV Fannit, mivel a gyanúsított férfi dunaújvárosi, és az autópálya felvételei bizonyítják, hogy járt a Duna partján miután megölhette a lányt.

Később viszont a bérelt autó GPS-adataiból kiderült, hogy a férfi Budapest és Veszprém között is járt Fanni eltűnésének estéjén. Ráadásul egy több tízezer hektáros erdős területen. A Vác Onlineinformációi szerint a nyomozók azt hitték, hogy elásták a halott lányt. Ugyanakkor az sem kizárt,hogy a Balatonban van a holttest,mivela férfi Siófok érintésével indult haza Dunaújvárosba, ahol bedobhatta a tóba, mielőtt átöltözött.

A rendőrség halottkereső kutyákat bérelt Németországból, kutakban is keresték a lány holttestét.

Bizonyos tavak fölé még lehet küldenek drónt, de nem hiszem, hogy a búvárcsapatokkal már nagy keresés lenne. Attól tartok ugyanis, hogy a gyilkosa egy elhagyatott kútba dobta Fanni testét, és ha így van, akkor esélytelen, hogy az onnan valaha is előkerül. Ha egy kietlen területen, egy ipari vagy akár magánhasználatú kútba dobta, a test alulra szorult, a víz elfedi a szagot, és a halottkereső kutya sem tudja kiszagolni a tetemet- mondta akkor a Borsnak a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József.

A legreálisabbnak az a verzió tűnik, hogy mégis a Dunába dobhatták a lány holttestét, mivel biztonsági kamera felvételek bizonyítják, hogy B. László több mint fél órát töltött aznap este a szalkszentmártoni bányatavaknál. Ezeket a tavakat is átvizsgálta a rendőrség, de nem találták meg a holttestet, viszont onnan nem messze van a régi dunai kompkikötő.

Ez a rész kitűnő lehet egy holttest eltűntetésére, mert itt nincsenek kamerák, kocsival pár lépésnyire meg lehet állni a víztől.

A gyilkosság másnapján, november 21-én B. Tamás visszavitte a bérelt autót, amiből megpróbálta eltüntetni a vérnyomokat, de nem sikerült- írta a Ripost.Amikor a kölcsönzőben megkérdezték, hogy mi történt, a férfi azt válaszolta, hogy elütött egy vadat, majd berakta a csomagtartóba.Az ismerőse nem hitt neki, ő hívta a rendőröket, akik elfogták a férfit. B László az eset óta előzetes letartóztatásban van, VV Fanni holttestét pedig továbbra sem találták meg.

life


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!