A Budapesti Operettszínház színésznője a közösségi oldalán jelentette be, hogy szakított huszonkét évvel fiatalabb párjával.

A legnagyobb titokban ért véget Janza Kata és Pesák Ádám kapcsolata. A Budapesti Operettszínház két sztárja, a hu­szonkét év korkülönbség dacára 2016 szeptemberében állt ki a nyilvánosság elé, hogy vállalja szerelmét ország-világ előtt. A színésznő többször hangoztatta: nem érdekli, hogy korban az édesanyja lehetne szerelmének, de az élet rácáfolt erre.


"Szeretném, ha tőlem értesülnétek róla: Ádámmal azt a döntést hoztuk, hogy egymást békében elengedve, külön utakon megyünk tovább"- írta a művésznő a közösségi oldalán. "Nagyon szép szerelem volt a miénk, de életünk különböző szakaszaiban járunk, és ráébredtünk, hogy ez már inkább eltávolít minket egymástól, mint közelebb hoz. Szerelmünket igyekeztünk csendben megélni egymással a hétköznapokon, de úgy érzem, tartozom annyival az engem szerető közönségnek, hogy ezt a nyilatkozatot megtegyem felétek. Ezúton kérem továbbá az új­ságíró kollégákat, hogy a ma­gánszférámat tartsák tiszteletben, és fogadják el, hogy a történtekről a továbbiakban nem nyilatkozom!"

A fordulat okát sokan csak találgatták, mert elképzelhetetlennek tartották, hogy Kata és Ádám harmonikus párosa felbomoljon. Egy párhoz közelálló forrás információja szerint harmadik fél is közrejátszhatott a szakításban.

- Többen suttogták, hogy Ádám az egyik kolléganőjével került közelebbi viszonyba a Talpra magyar! című musical próbái alatt. Sokan látták őket együtt, látszott, hogy nagyon egy hullámhosszon vannak. Azt nem lehet tudni, mi alakult ki köztük a próbák alatt, mindenesetre eléggé beszédes, hogy ilyen hirtelen bomlott fel az elválaszthatatlannak tűnő kötelékük Katával - mondta.

A Talpra magyar! társulata. Néhányan tudni vélik, hogy Ádám (balról a harmadik) a musical egyik női szereplőjével melegedett össze © Móricz István

Mivel Janza Kata je­lezte, hogy nem kíván nyilatkozni, Pesák Ádámot kerestük, hogy to­vábbi információkat tudjunk meg a szakításról, de ő sem akart megszólalni a témában.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!