Hajléktalanokból lettek lottómilliomosok Andraschek Lászlóék 2013-ban, mára azonban szinte semmi nincs a milliókból. Üzletük becsődölt, a nyaralót pedig eladták és örülnek, ha mindig van étel az asztalon.

Igazi mesebeli történetként indult Andraschek László és feleségének szerencséje, hiszen hajléktalanként nyertek a skandináv lottón 636 millió forintot. Nagy tervekkel kezdtek új életükbe, de sajnos semmi nem úgy alakult, ahogy szerették volna: kávézójuk becsődölt, nyaralójukat pedig eladták. Ma már az egyszerű emberek életét élik, beosztják az utolsó fillért is. Míg korábban sofőr fuvarozta őket, most örülnek, ha minden fontos dologra jut a pénzükből.

Szegényként él az egykor lottómilliomos házaspárFORRÁS: RTL KLUB

"Annak ellenére is megtalálnak bennünket a kéregetők, hogy elterjedt rólunk: elszegényedtünk. Ha tehetném,visszaforgatnám az idő kerekét, mindent másképp csinálnék.Még a saját rokonaimnak sem árulnám el, hogy nyertünk" - mondta a Lokálnak Andraschek László felesége, Anikó. Hozzátette, pénzük inkább a környezetüket boldogította, de őket nem. László már a második elvonókúráján van túl, Anikó pedi pánikbeteg és kialakult egy pajzsmirigybetegsége is. "Senkinek nem kell félnie, azért nem kerültünk a szegényházba. Igaz, Laci nem dolgozhat, hiszen rokkantnyugdíjas, de azért a háztájiban mindketten tudunk tevékenykedni.Gondozom az állatokat, műveljük a kertet, és az egyszerű emberek életét éljük.Megtapasztaltuk már a legnagyobb szegénységet is, voltunk nagyon gazdagok, és most próbálunk teljesen átlagos életet élni, amire mindig is vágytunk" - tette hozzá Anikó.

life


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!