Sziasztok! Mostani írásom apropója a rajongóim kérésére született, mivel már nagyon régóta kérdezitek tőlem, hogy csináltam? Mivel sikerült végül ennyire lefogynom. Mint sokan tudjátok, láttátok én a fölösleges kilókkal szemben évtizedek küzdök. Ezalatt voltak kisebb sikereim és mélypontjaim de egyik módszer sem volt állandó, illetve "fájdalom" mentes. Higgyétek el, ha valaki én már mindent kipróbáltam.

Gyomorgyűrű, gyomorballon, kórházi kezelések és megannyi fogyókúra! Az eddigi életem a fogyásról és a több tízkilós súlyfeleslegről szólt. Megannyi módszert kipróbáltam már, csak hogy megszabaduljak a tehertől, ami már az egészségemre is majdnem ráment. Cukros lettem, gyomorsavam elviselhetetlenné tette napjaimat,ráadásul reflux betegség is kialakult nálam, ami miatt rengeteg gyógyszert kell szednem a mai napig. A magas vérnyomásomról és a rossz vérvételi eredményről nem is beszélve. Persze, ez a tévében nem jön át. TUDOM milyen nagy probléma túlsúlyosnak lenni, kiröhögnek az emberek bennünket, ha bemegyünk egy üzletbe vásárolni. Az állandó ruhaméret nézegetést, nehéz még járni is, és a többi velejárója! Sokszor még a munkámat is nehezen tudtam ellátni anno a televízióban. Utólag elmondom, de volt olyan is, ami majdnem a MUNKÁMBA került, a producerek azt mondták, ha nem fogyok le legalább 15-20 kg-ot egyszerűen nem tudnak velem többet dolgozni, annyira nem bírtam már végig állni a műsor időt! Ez most, hála istennek, és hála ennek a csodás szernek MÁR A MÚLTÉ!

A rémálmaimnak VÉGE. Most már tudok magamnak konfekcióméretet vásárolni. Marha jó a közérzetem, kiváló erőben érzem magam, alkotókész vagyok minden tekintetben. Ez egy egy hónapos kúra, amiből most én már a hónap végén tartok. A következő kúrát nemsokára kezdem. Még mínusz nyolc kiló a cél, s akkor az érettségizőöltönyömet újra fel tudom venni! Tehát -40 kiló a cél, amiből 32 már leadtam!

Egyik kollégám hívta fel a figyelmemet erre az EcoSlim nevű termékre. Természetesen majdnem 20 év fogyókúra rutinnal a hátam mögött gyanakvó voltam, de EZ TÉNYLEG MŰKÖDIK! Ismétlem, most járok az első hónap végénél de csak úgy olvadnak le rólam a kilók! Kicsit beleástam magam a témába, és elolvastam a testre gyakorolt hatásait, és végre egy TELJESEN természetes zsírégető, ami használ is.

Nagy felelősség számomra is ez a kijelentés, ismert ember révén meg pláne. De higgyétek el, ez az Eco Slimnevű termék tényleg használ.

Én bátran felvállalom az ország világ előtt, hogy másoknak is segítsek ezzel a termékkel! Egyébként, a szintén túlsúllyal küzdő öcsém is tizennyolc kilótól szabadult meg ugyanennek a terméknek a használatával.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!