A szí­nész­nő­nek je­len­leg egy­éves kisfia, Ádám bol­dog­sága a leg­fon­to­sabb, mi­atta nem en­ged­heti meg ma­gá­nak, hogy össze­omol­jon.

Élete legnehezebb időszakát éli Dancs Annamari, aki alig két év házasság után válik férjétől, Kerényi Miklós Mátétól.

A válókeresetet Annamari adta be, jóllehet, a kapcsolatban ő az elhagyott fél, és bár sokáig próbálta jobb belátásra bírni kedvesét, végül nem sikerült visszahódítania a férfit.

Fotó: Szabolcs László

A színésznő most a Mokkában beszélt őszintén a lelkiállapotáról és arról, hogyan éli egyedülálló édesanyaként az életét.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy kirobbanó formában vagyok és legjobb korszakát élem az életemnek. A lelkiállapotomat nagyjából egy hullámvasúthoz tudnám hasonlítani, amiben a magasságokat és a csúcspontokat a kisfiam, a családom és a színpadi sikerek jelentik.

Emellett most elindult a válóperünk, ami bárkit megviselne. Én adtam be decemberben a válókeresetet

- mondta el a Mokkában a színésznő.

Annamari úgy érzi, kisfia kiegyensúlyozott annak ellenére, hogy az édesapja nem él velük, ám néha látja a lelki sérülést, amit ez okozott az egyéves Ádámban.

Ő egy nagyon érzékeny kisfiú, akin talán éjszaka érzem, hogy megviseli ez a helyzet.

A színésznő igyekszik a munkája mellett minden idejét a gyerekkel tölteni, aki már sokszor megfordult az Operettszínházban. Azt azonban Annamari semmiképpen nem szeretné, hogy a fia a színházban nőjön fel és elveszítse a gyermekkorát, így ügyel arra, hogy megtalálja az egyensúlyt a munka és a magánélet között.

ripost

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!