Szerintünk ők így jók, ahogy vannak. A kommentelők viszont az eltérő alkatuk miatt bántják a házaspárt, pedig az izmos férj imádja túlsúlyos felesége minden porcikáját.

"Igen, összeér a combom, és a fenekem is narancsbőrös, de így szeret engem" - fakadt ki az amerikai nő, akinek a közösségi oldalait rosszakaró idegenek bántó hozzászólásai lepték el. Pedig a 29 éves Jenna Kutcher nem tett semmi rosszat, csupán élvezi az életét, szeret szórakozni, enni, és a férjével mutatkozni.


Utóbbi az, ami kiverte sokaknál a biztosítékot, mert hogy a teltkarcsú nő szerelme, Drew Kutcher egy kigyúrt sármőr, aki az amatőr fotókon is úgy néz ki, mintha egy sportmagazin címlapjáról lépett volna le, írja a Daily Mail.

Bár Jenna saját magát duciként, férjét pedig Mr. Kockahas - utalva a férfi kidolgozott hasizmára - jellemzi, mégis szörnyen bántják a megjegyzések, amiket kap.

"HOGY KÖTÖTTÉL KI EGY ILYEN JÓ PASI MELLETT?"

"NEM TUDOM ELHINNI, HOGY ILYEN IZMOS FÉRFIT FOGTÁL KI"- érkeznek a megjegyzések Jenna Kutcher oldalára.

- Ez a férfi magához öleli az összes hurkámat, gödröcskémet, kilómat és bőrhibámat immár tíz éve, és emlékeztet rá, hogy gyönyörű vagyok - címezte a rosszindulatú embereknek Jenna.

- Igen, husis vagyok, de így csak még több van belőlem, amit szerethet. Olyan férfit választottam, aki tudja ezt kezelni - szögezte le a nő, akinek szavait néhány óra alatt negyvenezren lájkolták, s több mint kétezer hozzászólással méltatták, szinte kivétel nélkül elismerve bátorságát és szépségét.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!