Nem mozdul a zsír a hasadról? Próbáld ki az orosz orvos módszerét!

A nem kívánt kilóktól való megszabadulás igazi titkát módját kinek mástól fogadnánk el leginkább, mint egy megbecsült egészségügyi szakembertől?! Fjodor Grigorjevics Uglov egy igen ismert orosz orvos és számos egészséggel kapcsolatos munka szerzője volt, aki maga is nagyon magas kor ért meg, mintegy 104 évet!

Uglov munkássága idején sokszor szembesült betegei túlsúly-problémájával, ami szerinte a szervezet védekezőrendszerének megrendüléséhez, valamint az ízületek tönkremenéséhez vezet. Éppen ezért Uglov kitalált egy fogyókúrás rendszert, amelynek használatával segítségével ezrek szabadulhattak meg a túlsúlytól.

Uglov professzor fogyókúrája 1. Reggeli 9 órakor Igyunk meg egy pohár (bio) kávét, vagy zöld teát egy teáskanálnyi nyers mézzel.

2. Tízórai 11 órakor Fogyasszunk el egy kemény tojást és nyolc szem aszalt szilvát.

3. Ebéd 14 órakor Együnk 20 dkg főtt marhahúst vagy egy csirkemell-filét zsírja és a bőre leszedése után. Mellé készítsünk 10 dkg fejes káposztából és sárgarépából készült köretet. Az ebédhez ugyancsak kötelező egy narancs elfogyasztása.

4. Vacsora 19 órakor Együnk meg 30 gramm kemény sajtot és vagy egy almát vagy egy narancsot.

5. Lefekvés előtt egy órával Elalvás előtt fogyasszunk el 2 dl aludttejet vagy pasztőrözetlen, alacsony zsírtartalmú joghurtot.

A tíznapos diéta alatt három, de akár öt kiló pluszsúlytól is megválhatunk. Azt viszont feltétlenül tudni kell, hogy azoknak, akik még nem elégedettek az eredménnyel, ez a diéta maximum egyszer végezhető el két hónaponként.

Ez a nagyszerű kúra rengeteg embernek segített már a fogyásban.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokblog.hu

Forrás : http://blogmania.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!