Az utóbbi napokban a hazai sajtó vagy a Vajna "házaspár" problémáitól zengett, emellett a súlyos beteg, sokak kedvenc rádiósától, Boros Lajostól.

Egy korábbi cikkünkben már megírtuk, hogy szívműtétre szorult a híres rádiós. Sajnos az első műtétje nem bizonyult megfelelőnek ezért tavasszal egy újabb, ám sokkal nehezebb operáció vár rá. A műsorvezető a Mokkában beszélt róla először, hogy több családtagjának is volt már szívbillentyű-elégtelensége, például az anyukájának és a nagyszüleinek is.


Felrobbantotta a hazai internetet azonban Vajna Palácsik Tímea egy beszólása, amelyet nem is tudunk, hova tegyünk hirtelen. A síelésből frissen "megérkezett" Tímea nagyon aggódhat az ország sorsáért, legalábbis a mai megszólalása ezt feltételezi:


- "Sajnálom én Boros Urat, de nem hiszem, hogy Ő most a legnagyobb gondja az országnak. Vannak sokkal fontosabb dolgok is most, itt van például a választás, emberek millióinak élete függhet attól, hogy kit választanak majd." Szerintem ezzel kellene most foglalkozni,." - Nyilatkozta Tímea a Bors magazinnak.

Erre nem lehet szerintünk mit mondani.. Ti mit gondoltok Tímea véleményéről?!
Szerintünk nem szép dolog ilyet nyilatkozni egy beteg emberről, és főleg nem szerencsés a személyes dolgokat a politikával összekeverni..!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!