Fanni állítólagos gyilkosa tagadja, hogy bántotta volna a lányt

Budapest - Megszólalt VV Fanni állítólagos gyilkosa. B.László nem tagadja, hogy bűnös, de mint mondta, nem ölt meg senkit.

A Bors számolt be arról, hogy rajtuk keresztül üzent a börtönből a novemberben eltűnt VV Fanni állítólagos gyilkosa, B.László. A férfit nem sokkal azután tartóztatták le, hogy az egykori valóságshow-szereplőnek nyoma veszett még tavaly. B.László most beismerte: valóban ő szerepel a videóban, de nem ölte meg a lányt.

A lapnak dr. Brodmann Péter a következő üzenetet adta át: "Bűnt követtem el, és vállalom a felelősséget a személyi szabadság megsértése miatt, de senkit sem öltem meg. Szeretném, ha minél előbb lezárnák az ügyet. Kapjam meg az elkövetett, hangsúlyozom, az "elkövetett" bűnömért - azaz, hogy elvittem A-ból B-be egy ájult nőt - a büntetésem, és legyen vége ennek az egésznek! A kötelet a kezembe adta közös nőismerősünk, mondván: "ezt is vidd el, ne csak a bőröndöt!". Én megfogtam a kötelet, és betettem az autóba" - mondta László, aki azt is elmondta, hogy a hatóságok ugyan nem jó irányba keresik, de reméli, mégis megtalálják az igazi gyilkost.

blikk


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!