Ha kell felveszi a kesztyűt, és kiosztja volt párját Hódi Pamela. Egy percig sem tűri tovább Berki Krisztián hazugságait, aki azt hangoztatja, életében először szerelmes. Mindeközben Berki fittyet hányva minderre, énekelve vall szerelmet férjezett párjának.

- Sziasztok! Leszögezném, ha en­gem, mint gyermeke édesanyját nem alázna meg egy ország előtt, nem nyilatkoznék! Azonban ameddig ez így folytatódik, addig megvédem magam és a lányomat. A tiszteletlenséget és hazugságot nem tűröm! Természetesen lehet ezt így is, csak Pamela sem néma! - írja Pamela kissé felbőszülten.


Berki Krisztián fülig szerelmes férjes asszony kedvesébe, Katona Renátába, és saját bevallása szerint ilyen még sohasem történt vele. A volt Fradi-vezér Köböl Anita internetes vlogjába ecsetelte, mennyire boldog, hogy életében először, végre eltalálta Ámor nyila. Korábbi celebszerelmei, Oszter Alexandrától kedzve Szabó Zsófiig, mintha törlésre kerültek volna Berki emlékezetében, ahogy a Hódi Pamelával, gyermeke édesanyjával töltött hat év, és két leánykérés is. Nem csoda, hogy Pamela, aki egyébként jó ideje túl van a szakításukon, erre a kijelentésre azért felkapta a fejét, és nem hagyta szó nélkül a megaláztatást.

Úgy tűnik, a tévést viszont jelenleg semmi más nem érdekli, csakhogy Mazsival való szerelmének minden pillanatát megörökítse és mindezt meg­ossza közösségi oldalain. A hét végén épp síelni voltak, ahová kislányát, Natasa Zselykét is magával vitte, aki egyszer apa, egyszer pedig a pótmami ölében mosolygott. A töké­letes hétvégére pedig a képek tanúsága szerint becsatlakozott Mazsi húga is, és persze a kis "Berki Jack" kutyust sem hagyták otthon, így lett igazán teljes az új, Berki család öröme.

Bors


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!